Kunstroute SPT: kunstenaars en creatievelingen gezocht!

Kunstroute SPT: kunstenaars en creatievelingen gezocht!
Begin dit jaar was in de Korrewegwijk de expositie ‘Raamexposities’ waarbij kunstenaars hun werk achter hun eigen raam, of dat van een buurtgenoot, tentoon konden stellen. Na de zomer – van maandag 27 september tot zondag 31 oktober – volgen Selwerd, Paddepoel en Tuinwijk graag! Want ook deze wijken herbergen kunstenaars en creatievelingen die buurtgenoten en passanten kunnen verblijden met een blik op hun werk.

Doe je mee?
Ben je kunstenaar, woon, werk of zit je op school in Selwerd, Paddepoel of Tuinwijk? Doe dan mee aan een ‘raamexpositie’ van jouw eigen werk in onze wijken. Bij voldoende aanmeldingen gaan we dit samen organiseren. Denk aan een raamexpositie (corona-proof) met routekaart, waar iedereen van kan genieten en op een leuke manier kennis maakt met de creativiteit die hier leeft.

Aanmelden
Wil jij je werk tentoonstellen en/of heb je zin om mee te helpen de raamexpositie te organiseren of heb je een ander idee??? Meld je dan vóór maandag 12 juli aan via: SPTraamexposities@gmail.com.

Is jouw raam niet goed zichtbaar? Bijvoorbeeld wanneer je in een flat of appartement woont, dan kun je jouw werk ook exposeren achter het raam bij o.a. buurtcentrum Sonde 2000 of buurtkerk De Fontein. Maar misschien willen jouw benedenburen jouw kunstwerk ook wel voor hun raam plaatsen. Genoeg mogelijkheden dus!

Jouw raam aanbieden als kunstplek?
Wil jij als bewoner, bedrijf of organisatie jouw raam of ramen beschikbaar stellen voor andere kunstwerken? Laat het ons dan ook weten via: SPTraamexposities@gmail.com.