Lente Kriebels 

Lente Kriebels

Voelt u ze al, de lentekriebels? Het voorjaarsgevoel, van schoonmaken en opruimen? We zijn er minder mee bezig dan vroeger denk ik, maar toch heb je wel eens zo’n moment van even de kasten door en ruimte maken voor wat nieuws. Mocht u bij het opruimen dan bv. breigaren tegenkomen en daar niks meer mee doen, dan zouden wij als buurt-brei/haak club dat graag ontvangen.

Wij komen eens per 2 weken bij elkaar op de dinsdagmiddag in buurtkerk De Fontein (Eikenlaan 255). We maken van het gedoneerde garen mooie vesten, truien, sokken, sjaals, mutsen, omslagdoeken, dekentjes etc.. Via een landelijke organisatie gaat het dan naar landen waar deze spullen hard nodig zijn. De laatste tijd is dat vooral Oekraïne, maar ook vluchtelingen en armen hier in de stad worden niet vergeten. Via de kledingbanken wordt dat dan aan hen verstrekt.

Dus mocht u nog garen vinden wat u kwijt wilt, neem dan contact op met Margje Tolsma (06-15634868) of breng het langs op een dinsdagmiddag tussen 2 en half 4 (ingang via de huisartsenpraktijk aan de zijkant). De komende keren is dat op: 21 maart, 4 april, 18 april, 2 mei, 16 mei, enz.  Of lijkt het u leuk om met ons mee te breien of haken, en om anderen te ontmoeten, kom dan gerust een keertje kijken, u bent van harte welkom.