Maar liefst 150 ‘Houd moed’ tasjes verspreid

Maar liefst 150 ‘Houd moed’ tasjes verspreid.

In april werd u gevraagd een ‘Houd moed’ tasje te kopen. Een tasje met Groninger producten. De middenstand werd met deze actie gesteund en de winst zou naar ons gezamenlijk diaconaal project , Bianca Couture, gaan.

U hebt hier geweldig op gereageerd. Maar liefst 150 tasjes moesten gevuld en rondgebracht worden. In het tasje zat een heerlijke Groninger worst, een fles appelsap en een potje jam van het Groninger land, Groninger koek van een bekende zaak in de stad, een zakje gemengde noten van Groninger kaasboetiek en nog een paar bonbons. De sponsoren worden voor hun bijdrage van harte bedankt.
Dit alles zat in een prachtige groene tas met een kleurrijke tekst en ook nog eens versierd met 2 gehaakte hartjes. De dames hebben voor deze actie 300 hartjes mogen haken. Ook voor deze inzet worden jullie van harte bedankt. En de rijders voor het bezorgen.

Voor Bianca Couture heeft dit een bedrag tussen € 1200 – € 1500 opgeleverd. Dit bedrag is dankzij meerdere giften zo hoog uitgevallen. Dit betekent voor Bianca Couture dat zij 5 a 6 cursisten bij het afronden van hun opleiding een naaimachine met de daarbij behorende benodigdheden kunnen meegeven.

Met elkaar hebben we weer laten zien dat verantwoord een actie houden, door velen gedragen wordt.

Prachtig. Bram van Huis, zwo de Fontein