Prachtige actie voor Bianca Couture

Prachtige actie voor Bianca Couture: koopt u ook een tasje met …?

In 2006 heeft Denise Ouedraogo het initiatief genomen om in de hoofdstad Ouagadougou Bianca Couture op te richten. Hiermee wil zij zich inzetten voor kwetsbare meisjes, alleenstaande moeders, meisjes in gedwongen huwelijken en weduwen. Na het volgen van een driejarige opleiding bij Bianca Couture kunnen deze vrouwen zelf kleding ontwerpen, maken en verkopen. De vrouwen krijgen een naaimachine en naaigerei mee – hiervoor zetten wij ons in – van Bianca Couture waardoor zij zelfstandig aan hun toekomst kunnen werken.

Onze actie.
In deze tijd proberen we met ludieke acties ons diaconaal project te steunen. We willen u een ‘houd moed’ tasje met heerlijke Groninger producten aanbieden. Hiermee steunt u Bianca Couture en onze middenstand. Met het tasje kunt u uzelf verblijden maar het is ook heel leuk om het aan een ander te schenken. En beide mag natuurlijk ook. Laat u zich aangenaam verrassen wat de inhoud betreft.
Voor het ‘houd moed’ tasje vragen we €15 en dat is het ook zeker waard. U bent natuurlijk vrij om het doel met een hoger bedrag te waarderen.

Aanmelden.
U kunt u aanmelden tot 1 mei bij:
Lotty van Ginkel 050 – 571 33 89 of Margje Tolsma 06 – 15 63 48 68. Mailen mag ook naar margje.tolsma@gmail.com

Betalen kan op twee manieren: contant betalen bij ontvangst of u betaalt meteen bij aanmelden op rekening NL45 INGB 0003 2086 49 t.n.v. diaconaat de Fontein o.v.v. ‘houd moed’ tasje.

Met deze actie steunt u het mooie werk van Bianca Couture.
De tasjes worden op 10, 11 of 12 mei bij u thuis bezorgd. Deze actie is voor de hele stad bestemd.
Fijn dat u meedoet.

Bram van Huis, zwo de Fontein.