Zondagsbrief 25-10-2020

zondagsbrief 25 oktober

Bonhoeffer liturgieboekje

KLEDINGAKTIE DIAKONIE 2020

Zondag 25 oktober 2020 Overweging

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Als u deelneemt aan een kerkdienst in De Fontein, wilt u dan zelf uw eigen liedboek vanuit huis meenemen? De exemplaren waarover de kerk zelf beschikt kunnen i.v.m. de coronamaatregelen niet worden benut; de tweede optie, nl. het wekelijks afdrukken van de volledige liedteksten in de liturgieboekjes, zorgt voor veel extra kosten.

Bij binnenkomst tot uw zitplaats en bij het verlaten van de kerk wordt u verzocht een mondkapje te dragen.

Zondag is de dienst via de kerkomroep te beluisteren.
De dienst is ook te te zien, ga hiervoor naar kerkdienstgemist.

Een goede dienst toegewenst.

collecten

Wanneer u  en dienst in De Fontein wilt bijwonen dan kunt u zich opgeven vanaf maandag 12 uur tot zaterdag 12 uur. Aanmelden geldt ook voor alle gemeenteleden welke een speciale rol hebben in de dienst, bijvoorbeeld de dominee, organist, lector, gastvrouwen, koster etc. 
Elke week staat er een actueel aanmeldformulier op de website onder nieuws. Mocht het niet lukken om u aan te melden dan kunt u zich opgeven telefonisch of via mail bij  Hessel Boersma geeft u dan uw naam en telefoonnummer door. Deze diensten zijn nog niet vrij toegankelijk, opgave is dus verplicht.
Er wordt een lijst gemaakt welke wordt gebruikt door de organisatoren van de kerk waar de dienst wordt gehouden en deze lijst kan ook gebruikt worden wanneer de GGD hierna zou vragen.