Kerstmarkt 16 december in de Fontein.

Details

  • zaterdag | 16 december 2023
  • 10:00
  • Eikenlaan 255, Groningen

Kerstmarkt 17 december in de Fontein.

Ook al duurt het nog even, het is goed om het alvast bekend te maken. Op zaterdag 16 december van 10.00 uur – 14.00 uur hebben we weer onze Kerstmarkt aan de Eikenlaan.

Het is een bescheiden maar gezellig opgezette Kerstmarkt. Er worden o.a. zelfgemaakte kerststukjes aangeboden, er zijn meerdere kraampjes met kerstspulletjes en etenswaren, een tombola, het hutspotspel, een fotograaf om u op de (gezins-) foto te zetten.

U kunt er koffie komen drinken met wat lekkers erbij. Wilt u iets warms komen eten dan is er erwtensoep, oliebollen en broodjes warme worst. Hierbij kunt u luisteren naar live muziek.

De opbrengst van deze Kerstmarkt is voor de stichting KFTGHANA, Keeping Families Together in Ghana. De stichting wil o.a. vrouwen vakonderwijs aanbieden waardoor zij financieel onafhankelijk en economisch zelfstandig aan een kansrijke toekomst kunnen werken.
Met collectes, giften en activiteiten willen de diaconieën van de Bron, de Fontein en de Nieuwe Kerk het mooie werk van deze stichting steunen.
Kunt u niet op de Kerstmarkt aanwezig zijn maar wilt u wel graag doneren, dan kunt u dat doen op de rekening van: diaconaat de Fontein, NL45 INGB 0003 2086 49. Wilt u dan KFTGHANA vermelden.