High tea 05-09-2020

Aan het begin van dit jaar leerden wij elkaar kennen, De Fontein en (de studenten van) SamenWIJS. SamenWIJS werkt aan het positief verbinden van studenten met andere inwoners van de stad Groningen, door studenten in te zetten in het sociale domein en zo de leefbaarheid van de stad te vergroten. Wilde samenwerkingsplannen werden er gesmeed toen plots het coronavirus z’n intrede deed.

Op de vraag hoe we jong en oud alsnog met elkaar konden verbinden kwamen de studenten met het plan om samen, op afstand een kunstwerk te maken. Zo gezegd, zo gedaan; gedurende de afgelopen maanden hebben zowel de studenten als de dames van onze brei- en haakclub lapjes van 20 bij 20 cm. gemaakt. Het eindresultaat (zie foto) presenteerden ze afgelopen zaterdagmiddag 5 september in kleine kring tijdens een goed verzorgde high tea. Vanuit beide kanten smaakte dit naar meer, dus wordt vervolgd!

Wil je meer weten over wat WIJS voor u kan betekenen? Kijk dan op de website https://wijsgroningen.nl/ of kom langs bij de Ruimte in winkelcentrum Paddepoel, Dierenriemstraat 106A.