Workshop fotografie

Details

  • zaterdag | 22 oktober 2022
  • 10:00

Hierbij nodig ik jullie allemaal uit voor de eerstvolgende workshop. Die zal worden gehouden op zaterdag 22 oktober. We gaan dan naar het Stadspark om de herfstkleuren vast te leggen. Het thema is dan ook Kleur. Macro’s van paddenstoelen of spinnen en/of hen web mag uiteraard ook.

We hopen elkaar te ontmoeten op de parkeerplaats bij het Paviljoen (Ni Hoa) om 10.00 uur. Na een korte inleiding gaan we in enkele groepjes aan de slag. Omstreeks 12.00 uur kunnen we nog een kopje koffie drinken bij de kinderboerderij (voor eigen rekening).

Uiteraard gaan we er vanuit dat het goed weer is, maar neem voor de zekerheid een plastic zak mee om je camera te beschermen.

Meld je je even aan via de mail?

Nog een datum om te onthouden: op woensdagavond 16 november organiseren we een avond over compositie. Na een kort de theorie te bespreken, gaan we daarna aan de slag met verschillende materialen. Hieraan zijn geen kosten verbonden, koffie of thee 1 euro. Ook hiervoor kun je je aanmelden via de mail.

Zoals we steeds gedaan hebben, gaan we er ook deze keer weer een leuke expositie van maken. Om de kosten wat te beperken, gaan we voortaan wel een bijdrage vragen voor het afdrukken van de foto’s. Daarbij denken we aan een bedrag van 3,50 euro.

We zijn benieuwd naar het resultaat. Geef je snel op.